Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyssarnas natt. Bild Google


Kyssar

Sov på min arm.
Natten gömmer hemligheter.
Mina kinder är röda av hemligheternas
överraskande kyssar.
Jag frågade dig vad för slags mun
du har som är så hemlighetsfull
och det är alltid så spännande med dina kyssar.
Vi har kyssläppar som är gjorda för varandra.
Månen lyser in genom vårat sovrumsfönster
så vi kan se varandra när vi ger varandra
kyssar.
Det är mycket bättre att vara två i månskensnatten.
Vi tänder ett ljus för våran kärlek.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-14 12:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååå jag blir varm och rusigt lycklig och sitter osynlig mitt i mellan era läppar och tjyvnjuter lite...

Besvara hälsning och tack för en helt underbar liten dikt.
DominiQue
2016-01-15

  soligajag_1 VIP
Underbart skaldat om kärlek och kyssar!!
Passionen flödar i varje ord!!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos