Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je suis humaine

Vem kan säga
att det är skillnad på mig
och alla förlorade själar på flykt.

Vem kan säga 
att det inte är vår sak
om det inte händer i Europa

Vem kan säga
att vi kan stänga ute
de som lämnat allt
för att hitta hem.

Jag är Paris.
Jag är Beirut.

Jag är människa.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-14 18:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej, du är en Gudinna!:)
2015-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Var ska alla bo?
Tänk praktiskt, inte bara emotionellt.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter