Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kvällsbön i sorgens dag 14.11.15

Bed din bön när dimman
ligger grå över ängen.

liv, det liv som vi lever

Bed din bön när
nattens mörker, kryper
in i kroppens celler.

ljus, det ljus som vi längtar

Ge mig åter hopp min Gud.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 21:53



Bookmark and Share


    Annika J
En lyckad komposition av din dikt.
"Herre, till vem skulle vi gå"?
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bosse44