Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad dikt


OSEDD

Paradisets orm kryper
fotlöst längtande

ingen hatar
ingen krossar
min fjälliga
glänsande kropp

Paradisets orm kryper
fredlös bland lyckan.

Bosse 21 aug. 2016.




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-08-21 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som de kriminella i Sverige.
Sverige är deras eldorado.
Men det BORDE vara deras mardröm.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bosse44