Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÖLLOPSNÖJE

ett två och tre
brudvalsen går
dansas så vackert

högburet huvud
runt runt de far
med kronan på

gubbarna flina
vadslagnings fråga
med handslaget bud

hur många gånger
hon yrdansen tål
innan kronan den
tappas på golv

© Bosse 22 augusti 2016.




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-08-22 10:38



Bookmark and Share


  Zandor
amuserande...
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bosse44