Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ism-60-talism.

Är du ledsen lilla soldat
är du sorgsen, bedrövad

i går, tänk bra i går
visste du intet om döden
din styrka var vapnet i hand
”Vietnameser ha,ha” stolt du sa

Är du ledsen, nej
du har kallnat redan
det blev du lilla soldat
som fick känna döden

© Bosse 23 augusti 2016.





Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-08-23 07:38



Bookmark and Share


  objekt3
ja krigare ska vi ha!
inga fler stackars soldater ...
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bosse44