Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARNATT

skymning faller
bedjande, längtande
efter människors
uppskattande suckar

äppelträdet skriar
med brudslöjan
kring kronan

olikt, ändå är det samma
strävande mot himlen
i deformationens ljus

som en gloria
strävar minnet
lyckofyllt följd
av bilsurr, avgaser

© Bosse 23 augusti 2016.







Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-23 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse44