Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER REGNET.

tankfullt söker sig ljuset
genom björkens löv

gryningsmorgon andas

gräset har ännu inte
befriat sig från nattens
stilla regn dunklet
gömmer fridfullt

glitterfritt droppen
likt nattens minnen

© Bosse 21 augusti 2016.




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-08-21 12:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Finstämt om tidig morgon, man kan se framför sig naturen i sin sköna prakt.
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bosse44