Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag målade.

jag målade en bild
som jag såg den

när gatan låg öde

du gick så långt före
allt som du gjort
var fullbordat

dammet på gatan
har lagt sig

de skränande hoparnas vän

piskrappen svider, jag vet
tusen de blir genom tiden
där dödens drängar drar fram

gatans väg heter advent
ljusets port står alltid öppen

© Bosse 15 november 2015.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bosse44
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-15 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse44