Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skuggan

När skuggan
brinner som eld
mot min vägg.
I solnedgångens
ljus och frågan
i tomhet ekar.

Frågan som alltid
smärtar min själ
likt rosens tagg.

Är livets mening
skrivet av Dig
min Gud.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bosse44
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-15 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosse44