Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubiks kub

Jag är som en rubiks kub

Hur jag än vänder och vrider så blir det aldrig rätt

Får jag ordning på en sida så råder det kaos på alla andra ställen

Så jag vill fuska och försöker att pilla loss etiketterna för att sätta dem i ordning

De vill inte lossna, rivs sönder och det går inte som jag vill

Så sitter jag där med trasiga klisterlappar och med hammaren i handen

Allt är i spillror och superlimmet är slut

När ska kuben bli hel?
När ska sidorna få samma färg?

Det är en gåta för mig det där med denna rubiks kub




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-15 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med en skruvmejsel
kommer lösningen till slut+
2016-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Såg en kille på bussen som var fenomenal. Han gjorde det på några sekunder.
Det kan även Jesus göra i en människas liv. Pånyttfödelsen är momentan. Därefter är man en ny skapelse.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa