Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära blod

vissa bär hjärtan som tillfällig henna,
blodet runt handen ett band att tvättas bort.
andra kan skrubba resten av livet,
vissa namn förblir röda.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström