Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med anledning av det som har hänt i Paris och annanstans i världen


Asfalt ska sprängas

 

det är nog då som skalet
blir trångt, flagar och skrynklas
betydelselöst

och kärnan växer
stor och tung; stark
forcerar

det uppbyggda,
det omsorgsfullt skapade, alla
plattformer

rasar i striden, i
kriget; i oron
infernot

och kärnan är hotfull,
men så bar och så naken, så
allena i saknad

och det är nog då, ja
det är nog då som
tårar ska flöda

i forsar så vilda och
asfalt ska sprängas av
maskrosens hopp

 




Fri vers (Fri form) av Mia Bergenheim
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-15 21:54



Bookmark and Share


  H.C.B
oj =)
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim