Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblicks svindel





Förundran

är ett ögonblicks
svindel
av klarhet

en kort sekund
ser vi
sammanhangen

och vet
alla svaren




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-17 19:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint beskrivet...
2015-11-20

  Anya VIP
Kort och kärnfullt. Förundran är magiskt...och livsviktigt. Tyvärr tycker jag att det minskar med åren...men det är bara att öva.
2015-11-19

  Jan Widströmer VIP
Just så när verkligheten bryter igenom vår tröghet. Kallas ibland transcendens.
2015-11-19

  Ljusletaren
Huvudet på spiken/kram
2015-11-19

    Annika J
På kornet!
2015-11-18

  Maria Sundelin VIP
Men oturligt nog kan vi glömma det lika fort igen.
Kramar
2015-11-18

  Lars Hedlin
INSIKT!
2015-11-18

  Marja Granqvist VIP
Ja, så har jag känt. Gillar hur titeln är formulerad.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius