Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar i natten

Funderar över
hur allting
blev till
Hur jorden
kan snurra
fast tiden
står still

Hur kan ett skepp
få plats
i en flaska
Hur kan brinnande eld
förvandlas
till aska

Varför finns det
makter
som bara
förstör
och
vad händer
egentligen
när
vi dör?




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-17 23:32



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-13

  överlevaren VIP
Dom här funderingarna fastnar som griller i huvudet!

Bokmärker!
2016-01-02

  Hanna Mari Wallin
tänkvärda rader, väcker eftertanke om de existentiella frågorna

Bokmärker.
2015-11-21

  lila fjäderblomman VIP
Tänkvärt!
2015-11-20

  Chawa VIP
Ja du... Stora och små filosofiska tankar... en del av livets gåta... Tänkvärt!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl