Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din dörr

 

 

om jag gav mig hän

om jag berättade att jag fanns

skulle du se mig då

 

går du hit

om jag berättade vad

en blick kostar

 

med din dörr

öppnar du himmel

eller helvete




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas