Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder VI - en drömsenruysvit

 

Kossa ombyggd till

cykel med varukärra

skrot kött fläsk och ägg

 

Stora guldnycklar

långdamen jagar Lillan

i låga höghus

 

Italienska byn

intagen av araber

rövarna hämnas

 

Afrikanskorna

med toppigt gravida bröst

vacker formgivning

 

Cirkusdirektör

gör come back och reser sig

smidigt ur rullstol

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-23 07:52



Bookmark and Share


  Jaseph
Omväxlande bilderbok. Sista haikun tycker jag jättemycket om.
2015-11-24

  KattenKin VIP
Och verkligheten i nytt perspektiv, underbar är din haikuserie! :)
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X