Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

När jag inte är mer
än tystnaden mellan sekunderna
eller
rörelsen i ögonvrån.

När jag drunkar
och sjunker
ner i det mörkaste av mörker.



Se mig




Fri vers av Niclasdotter
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-24 10:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alltid, vackra gudinna

skall du upplyftas, bejakas,
intill du mår bra
2015-12-20

  Magica VIP
Stark, vemodig text som går rätt in. Bra skrivet.
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter