Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall brännande hetta!

Jag såg honom
syndigt grann
hans ögon som is
men jag brändes fast
vid denna kis
men det blev
en kysskall spis...
Inte vågade jag på
någon repris...
Tur det!
I nästa dags tidning
stod en notis
han förlovad
med en Lis...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillart! :)
2015-11-26

    Dan Myrbeck
Jaså, på så vis!
2015-11-25

  Ljusletaren
Detta gillade jag och varma stora applåder till dig och din text/ kram
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt