Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill inte släcka din törst
jag vill inte göra dig mätt
jag vill att du ska vilja ha mer
av mig




Fri vers av Spirit
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-04-25 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit