Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända från här, ända till dig.

Du är så nära,
som ett andetag bort.

Ända från här,
ända till dig.

Bara ett andetag bort.

Från dig,
till mig,
går en osynlig, hemlig våg.

En, som från första gången jag såg dig
brinner.

En, som från första gången säger;
”Kom till mig.”




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-25 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas