Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen log du

och jag hade
låtit dig gå

och sen log
du åt mig

och jag såg
dina ögon
och läppar

och önskningar
tog över

och mitt hjärta
har sålt sig
till dig

fast du inte
vill köpa det




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 10:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

virre