Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festa hemma tills svart är vitt och vitt är svart

 

Ponera att maj satt i spegeln och beundrade sig själv, man som själv arbetat sig upp till toppen av trappan. An American Prayer till natten, det var hans favoritstrofer. Favoritraderna. Holländsk svartsjuka, ett tjog mozzarellafingrar. Har en skolpärm med två ark. Elvis fortfarande på väggarna i skolan. Gick runt skolan för att undvika klasskamraten Betty. Barnvagnen blåste iväg. Likky kom till mig och våren var som vackrast. Och hon hade Virvelmassa i en Creme Brulee-burk, brylkrämsburk.

Små-människor klipper huvuden på vitsippor och lindar in dem i hushållspapper och blöter ner dem.

Via någon clown, det må vara.

Det måste vara en skådespelare och dina brev läses.

Micke i min klass säger att han har rökt. Han visade Tre Deckare på Antonios. Såg en kvinna gå fram och peta vid min skåpdörr, hälla mandlar och torkade tropiska frukter. Sista kapitlet var hemma i Stockholm vid Lucia. På sitt obegripliga och vaga undflyende synsätt var hon Lucia.

Verkar annars vara vid gott mod. Logotypen på hennes skolkavaj nämen. Kan du tända lampan. För det här måste jag se.

Gömd hos de som Kaisu möter.

Tänk om det där inte var en olycka, nu sysslar egot med annat. Djurgården efter decennieskiftet. Han var kvar och levde i Narnia på riktigt. Sminket på vad-det-var framhävde en garderob av så sorgligt det kommer att bli. Utmanande. Vulgär. Faktum är att jag inte kunde öppna mig på min arbetsplats där jag var sist dit och först därifrån specifikt.

Jag kallades in. Jag hade sagt något opassande. Förlåt Stumpan. Chorus Of Leaf-Spirits, innan anor som är sex eller sju. De kan klä sig i gröna löv med maskulina röster. Mötte sin egen avbild som gick på gården -

Soaring Ravens.

 

 

 




Prosa (Roman) av Mattias Holmström
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström