Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en resa på omkring åtta minuter och den längsta jag någonsin gjort)


ridå.




...att vila själen
att bara se, att inte ens
behöva vara...


att hålla någons händer
fästa blicken, släppa rädslan
och ta klivet
ut ur mur, in bakom fasad
att släppa in, bli insläppt
i någons hela jag

att få vara flytande, flygande
lysande
nog
att vara allt
genom att inte vara
alls

att inte veta något
ändå känna allt

att inte värja sig
att inte vilja
när allting faller

vilken resa i sig själv
att möta någon annan
total acceptans
i stillaste stillhet
utan värdering, i friaste frihet

...

tack.

att få vila fullständigt i nuet
är större än
jag nånsin kunnat ana.




Fri vers av whimsical
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-26 23:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark samt underbar dikt i händelse som känsla, ord som mening
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical