Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder VII - en drömsenruysvit

 

Svår översvämning

i strida bokstavsfloden

dubbelteckningar

 

Steg av i Hoby

fick söka flickstöd för att

fortsätta resan

 

Eviga möten

såg fram emot lunchbuffén

hos indianer

 

Rektorn var Hamlet

kunde bli björn och vildsvin

eller Odysseus

 

Coolt hologram på

serietidningsomslag

fallande julljus

 

Virkade katten

var bara trasigt hungrig

glaskatten dödlig

 

Först Jim Morrisson

sedan Tom Robinson Band

mrs Robinson




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-28 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X