Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novell

Jag sitter förmiddagens ljus
Bakfull, visserligen, men ändå glad
Glad eftersom jag funderar på att börja skriva mer
Men de klassiska frågorna kommer upp
"Kan jag?"
"Varför skall jag?"
"För vem?"
Och svaret är ju egentligen självklart
För mig själv.
Så. 
En novell ska jag väl kunna knåpa ihop. 
I alla fall. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-28 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser gärna jag också.
2015-11-29

  Alexander Gustafsson
hade gärna läst en novell av dig! :)
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen