Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Jag är vilse igen
letar ibland oss
till en ny plats
i vår själs värld

Dom flesta fortsätter
nog att leta
jag är nog en av dom

Så jag försöker se
det vackra i allt
men jag faller ibland

Vill slippa känna
det som bränns

Bränns överallt

Vill se en fågel
som seglar i en grå
Decemberhimmel
flyger bort från det
som bränns

Är en udda fågel
Som flyger mot en
plats där

Du är jag
Jag är du

Flyger bort från
det som bränns

Till en plats
där vi vågar vara
små i vår storhet

Där allt är på riktig

Copyright Skymning Blå







Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-28 14:30



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
innerligt kloka betydande meningar
kan inte annat än instämma och applådera!
2015-11-28

  Robin V
Fint!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP