Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Kaffets Bittra Eftersmak

kaffemuggen värmde mina händer
när kvällen blev till natt

jag slöt ögonen
svävade ut över novembernatten
i kaffets bittra eftersmak

du lät mig andas ut
när natten kändes som
havets mörka vatten

jag vilade ut i ditt knä
tills morgonen grydde
baddade såren med tillit

jag slöt ögonen
svävade ut över novembernatten
i kaffets bittra eftersmak

vi reser
så länge våra hjärtan slår

tillsammans

AE 2021/22




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-08 20:47



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Väldigt vackert...
2022-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP