Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom andetagen

ett liv
fyllda andetag

föränderligt ögonblick
sluter tiden

vågorna ebbar ut

tystnad
minnesbilder

sandens avtryck
försvinner

ett liv
-




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-11-08 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP