Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubadurens tvivel

Takfläkten kastar
skuggor
i dåsighetens rum

Verklighetsflykt

Månljus
blänker i
gitarrens strängar

Vargtimmar

Orden blir till handling
tonerna samspelar
med texten

Ballader om livet

Livsförklaringar
uppblandat med
cigaretter och whisky

Hopp och tvivel

Jack, gamle Jack
flyter i ådrorna

Levande andetag

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-26 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP