Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

fragment från orden
rädslor i skuggorna

orden kommer om natten
som öar på själens hav

orolig sömn
drömmarna går i kvav

SkymningBlå/Anders E
2022/2010




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-11 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP