Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hösten fryser

Hösten rusar fram
tanklöst

Tappar sin skyddande
skrud

Står naken
inför vintern.

Copyright SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-16 18:20



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Ditt bildspråk tolkar hösten som utsatthet.
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP