Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: A.Ekenberg


Morgonluft

Morgonen randas i öster

Sinnet söker ro
genom
djupa andetag

Nattsvalt vatten
sköljer genom
händernas livslinjer

Just den morgonen

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-21 14:19



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fin närvaro i din gryningsbild. Just den morgonen.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP