Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: A.Ekenberg


Brovalv

Uråldrigt vatten
söker havet
under
trygga brovalv

Sammanfogade
stenblock
skapar broar

Färdvägar
genom
tiden

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-06 11:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Gamla stenbroar är vackra med en å/bäck under som flyter fram.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP