Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar LXII: polisproblem

 

det låg en man och en kvinna mitt på gatan där vi tänkt köra. båda var medelålders, kvinnan mörkhårig med ljusa slingor och mannen silvergrå. mannen verkade berusad. han sov tungt på magen tvärs över gatan. kvinnan vred sig hit och dit på diagonalen med ett vällustigt leende. flera bilar vände, men ingen verkade ha kontaktat polis eller ambulans. jag kör till polisen, sa pappa, satte fart och släppte av mig hos mamma på vägen. snart kom han tillbaka. den enda hjälp han fått var några broschyrer om ungdomsbrottslighet. de åtgärder som där beskrevs förstärkte enligt min åsikt ungdomarnas rättslöshet och ökade klassklyftorna. var fanns vuxenvärldens ansvar?

 




Prosa av Nanna X
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 08:15



Bookmark and Share


    frun
Ljuga är också rättslöst,
så fick de laglösa veta.
2015-11-29

    frun
Köra på folk är rättslöst, även att använda droger som alkohol och kaffe.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X