Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer










Aldrig mer
blir du densamma igen

något har hänt
fast ingenting syns

du har gjort en ny
erfarenhet

För längesedan

fanns ett drömt
bortom

-du är där nu

förändringens vind
som ingen kan fånga

har lagt sig till ro
bland dina tankar




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 375 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-29 09:50



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jaaa - Förändringens vindar blåser också här och jag är själv på den vägen som för mig ut ur djup förtvivlan och smärta - Dina texter ger mig ny kraft - Tack igen !
2016-02-14

  Martin Lind
Stark dikt. En märkvärdig känsla att uppleva att någonting har hänt ......
2016-01-23

  Lasseman VIP
gillar.. stark text som känns
2015-12-04

  Johan Strömstedt
När jag läser din text så associerar jag både till mig själv och till mina barn. vi går nog alla igenom förändringens port.
Tror det främst är kärleken som förändrar oss. Hoppas att jag har rätt. En fin text.
2015-12-01

  Robin V
Väldigt bra, och som tidigare nämnt: snygga formuleringar!
2015-12-01

  Junia VIP
Ja ... Snyggt formulerat på ännu en klokhet!!
2015-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, man går ju inte tillbaka...det är framåt som gäller...fin text...
2015-11-29

  Maria Sundelin VIP
En text som inger lugn
Kramar
2015-11-29

  stig wikman
Så vackert , Michaela .

KRAM FRÅN STIG.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius