Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt laddad, jag erkänner. Låt oss säga att det finns ett viss 13% parti som kan ges smeknamn i poesi för att minska antalet hot på mailen.


Dådemokraterna

Vi måste ta en kamp mot dådemokraterna.
Vi måste ta en kamp mot
De som normaliserar och de som
aktualiserar.
De som finansierar och de som
rationaliserar.
Vi måste ta kampen mot hjärtat av rasismen,
kapitalismen




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-30 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)