Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknad

Ensamma direktörer
tystlåtna konsulenter
ockuperade länder
ärade jävla existens

en dag kommer tåget med den moderna hemligheten
ingen kan gå utan fungerande ben, men de glömmer ofta att det är marken de står på




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-11-30 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)