Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömbild


Trafikljus - en dubbelsenruy

 

Stolpe med korgar

upphängda i triangel

lysande körsbär

 

Gula till vänster

mognar rött, flyttas höger

gröntoppen klarnar




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X