Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det forsar utan logik?!

somliga tror att det mekaniska hjärtat kommer
att behärska blodet och att det
kommer att pumpas runt runt och renas
mänskligheten kommer bli blid och blank som stål

men vi kommer inte, kroppen är organisk
även om vår existens inte är
och människa och maskin, även om kompatabla,
så måste en tjäna den andra
vi kommer hitta rötterna och värna dem
läka såren
bort från mänskligheten, samhället, staden
massproduktion för masskonsumption
mot morgondagens Människa
upplösningen av varje medvetande till ett
men separat, som löv på ett träd




Fri vers av vove
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-01 13:55



Bookmark and Share


  tcrtr
luvs it
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove