Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast av en låttext


Under ärrad hud

Som fallna diamanter allén fanns vi
hjärtan i hopp om liv som ger liv
du ger mer än vad jag kan se
när vi är varandras hemlighet
du ser mer än vad jag kan ge
tystnaden bränns i sin tomhet

...satan så svårt att inte kunna se...
...när kärleken är klädd i tunn skrud...
...satan så svårt att inte kunna ge...
...när blodet bränns under ärrad hud...

När vi var tillbaks igen, blinda ändå
då när vi sprang på glödande kol
kol så svart, men rött av hjärtats sår
så svårt att se, att ge när allt faller isär
i allén där allas själar faller utan mål

Kärlekens väsen dansar i tunn skrud
som när diamanter faller ur ringarna
djävlarna dansar med livet som brud
vi dansar bortom sanningar och lögner
törnen river och ärrar vår tunna hud

...satan så svårt att inte kunna se...
...när kärleken är klädd i tunn skrud...
...satan så svårt att inte kunna ge...
...när blodet bränns under ärrad hud...

När vi ser varandra genom sanningarna
våra själar möts i kärlekens tunna skrud
mörkret viker sig i allén för morgonljuset
hjärtslagen speglar sig i diamanterna
när vår längtan kyler ärrad tunn hud
finns vi här och nu i liv som ger oss liv
djävlarna flyr bort på brunnen svart kol

...när jag vilar i din famn...
...när du vilar i min famn...
...när ärrad hud läker...
....men blir fult ändå....

©SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-01 19:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla..Mycket bra framfört!
2015-12-05

  valpen
Gillar den! Språket tilltalar mig. Den är melodisk. "du ser mer än vad jag kan ge
tystnaden bränns i sin tomhet" , får mig att rysa. I mina ögon är texten väldigt öppen för tolkning samtidigt som du med hjälp av bilden och refränger återknyter till en grund. Det tycker jag om.
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP