Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Spanaren


Vet ni vad kärlek är?

 

 

Kärlek är att se, uppmärksamma existensen

Puffa varsamt och fösa ut själen till navet livet

Hjärtat bankar tillsammans i ryslighetens tankar

Verkligheten gäller, träna världen att inse det

Respekt och förtroenden vinner taggtrådsstängsel

Endast att vara sann bland samtliga, ger utbyte

Kärleken har inga gränser, bara fria öppna hjärtan

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 762 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-12-02 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokt och sant skrivet!
2015-12-15

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin dikt!
Kärlek är att släppa Rädslan;
för endast DÅ kan vi riva murar o taggtråd, oss människor emellan!
"... Respekt och förtroenden vinner taggtrådsstängsel..."
"... Kärleken har inga gränser, bara fria öppna hjärtan..."
2015-12-07

  ULJO
Kanonbra detta
2015-12-05

  överlevaren VIP
Så sant, allas inre borde vara gränslös av kärlek!
2015-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fastnade vid sista raden...mmm...så fint...
2015-12-04

    ej medlem längre
mycket bra skrivet.
2015-12-03

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med om de sista raderna
Kramar
2015-12-03

  Anya VIP
Fin beskrivning av det komplexa. Tycker särskilt om att det går att träna världen att ge mer kärlek. Jaa så tänker jag. Fint upprop.
2015-12-03

  Kjell Åhsberg
Det är bara att hålla med.
2015-12-03

    ej medlem längre
Jag tror också på det gränslösa!
2015-12-03

  Chawa VIP
Kloka fina ord! Om vi alla vågade göra valet att släppa rädslan skulle kärleken få kraft, ta över och löpa fritt från hjärta till hjärta.
2015-12-02

  Evelyn Falk Möller VIP
Kärleken vackert beskrivet.

Kärleken; Den enda kraft som finns i universum.
2015-12-02

  Lärling
Kloka och sanna ord!
2015-12-02

  Blomma-Stjärna VIP
- hjärtan som bankar tillsammans i ryslighetens tankar----- fina trösteord - hopp i en orolig tid!!! -
verkligheten gäller - se den!

-------- vi kan övervinna mycket, vi kan skapa underbara utbyten genom att förkroppsliga "kärlek utan gränser ... fria öppna hjärtan - respekt, förtroende"

"Endast att vara sann bland samtliga, ger utbyte" (nationerna lurar ofta både varandra och sina egna medborgare, tänker jag, när jag läser orden - )
2015-12-02

  aol
Så Sanna vackra ord kärleken är det största av allt,
2015-12-02

  soligajag_1 VIP
Sån underbar poesi i mina ögon!
Tar emot kärleken med sådan kraft
att jag nästan slår mig själv i pannan.
Ler stort och förundras , är detta Kärlek sig??

Gillar mycket!!
2015-12-02

  louisegirl
Så sanna och underbara ord...det är Kärlek de ;)
Mycket vackert foto
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren