Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Kärleksbroar

Låt hatet aldrig få gro, utan bygg istället broar
mellan mänskligheten - där fundamenten får
utgöras av kärlek STARK som av stål och med
VÄRME som kommer från ditt hjärta

Ingjut dig själv med mera mod och möt aldrig
ondska med ondska utan välj i stället att vända
andra sidan till, då hat ändå bara föder mera hat

Din envisa kamp för en bättre värld må därav
aldrig kuvas utan kommer att bära frukt och
istället förbli en outtömlig källa av kärlek som
aldrig skall sina..




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-02 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt ja just så..bra där!
2015-12-05

  Palett
Fin uppmaning ! Om alla levde efter denna skulle världen se bättre ut än dagens värld.
2015-12-02

  Ljusletaren
Absolut sant/kram
2015-12-02

  Nina.H
Sanna ord! Mer kärlek åt människor!

2015-12-02

  soligajag_1 VIP
Sån underbar uppmaning till oss alla och envar!! Detta lyssnar jag på, tar till mig
din vörme och naturligtvis ska man inte
möta ondska med ondska utan ge kärlek och värme tusenfallt tillbaka.


2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson