Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är ångest

Allt är ångest, allt är lögn.

Vinden snurrar runt, runt,

i väntan på att åskan ska komma.

Omringad av oväder,

naken i stormens epicentrum,

med ögonen fästa i skyn.

Allt är ångest, allt är rädsla.

Rädslan att möta sin överman,

tyngden att leva med sin hopplöshet.

En obarmhärtig explosion,

och ens mänsklighet blir synad,

ett upplyst porträtt av svaghet.














Övriga genrer av A.F.M
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-02 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M