Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i stunden

Dimman har dragit in
suddar ut konturerna
bildar små slöjor runt gatlyktornas sken
min blick vilar i stunden




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 417 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-03 08:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det verkar som att handen, pennan och huvudet kan samarbeta, av textens stil att döma.
2016-10-02

  Carl Mikael Fäldt
Skärpa!
2016-03-05

    carinamnm
Som att "tom-glo", en underskattad men ack så ljuvlig "sysselsättning" :)
2016-02-13

  Linda CH VIP
Vacker ögonblicksbild!
2016-01-19

  Ingrid Trolle
En vacker bild
att vila i
2015-12-06

  axveronika
Bra fångat
2015-12-05

  Magica VIP
Fin :)
2015-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Känner lugn och ro när jag läser din text!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt