Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kanten - en drömraga

 

Skolbussen fick stå och vänta

pojken skulle ut och tälta

men han hade glömt att packa

vi fick skynda oss som rackarn

leta tandborste och stövlar,

sovsäck, tröja, allt behövligt

när vi äntligen var klara

hade bussen hunnit fara

 

Vi beslöt att stanna hemma

då kom pappa med en penna

han markerade en hylla

med små hål jag kunde fylla

den såg fin ut, vi blev nöjda

och jag började att röja

ibland minnen och projekt

som jag fordom hade kläckt

 

Fann biljetter till muséer

även en till Colosseum

där sprang folk omkring på kanten

orädda och nonchalanta

sökte nog en provanställning

kanske i en byggnadsställning

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-03 08:37



Bookmark and Share


  i af apa
som cilax sa
snyggt! jag lägger till
attans...!
2015-12-03

  cilax VIP
snyggt
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X