Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder VIII - en drömsenruysvit

 

 

Kvinnan sjöng halvfalskt

nöp pensionärer i kön

trängde sig bakåt

 

Storan hyllade

Lillans dåd men blev mobbad

på arbetsplatsen

 

Jag skar ut hjärtat

satte en lök i stället

nu slog det bättre




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-04 09:04



Bookmark and Share


  Jaseph
Sjukt bra! Den sista är min favorit. Grym!
2015-12-04

  Magdalena Eriksson VIP
rolig du är och brutal
gillar när orden har fler ingångar som slog tex artister slår och hjärtan
jag blir påmind om ordens komplexitet...
det enkla är en dröm eller? vet inte vad enkel betyder egentligen.
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X