Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(smarta brudar vet)

vill duga, vara som
höra till. Ensamhet; förbjuden!
aldrig aldrig aldrig; inte det,
alltid det andra:
 
(smarta brudar vet)
 
tvetydiga, hesviskade
hemligheter, lagomlåtsasgilla,
alltidalltidalltid vara nästan
 
åtkomlig; för andra,
kramadansavidröra utan att någonsin
gå för långt;
 
(kraften luktar eller existerar,
styr
drarsöndrarförstör – snälla, tryck
delete)
 
Nu! Hör, vakna, se upp: Vittring,
underlivet bultar, dunkar med i hettan, ”Can't
get no satisfaction”! Fan, hjälp!
 
- spela korten enligt given,
taktikera med trumf och ess
( – använd
intimiteten;
säraöppnadela)
 
ta för dig, låt dig inte
knäckas, vickaputablinka, var söt,
underhållande, intressant, utmanande;
 
dölj dina rynkor, sår,
värderingar, rocka loss, ta till dig, ta
för dig, njut;
 
Go,
Girl,
go
 
(omfamnad av nattens mjuka lakan
spelar brudgummen en
roll)

 

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-05 01:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker om dikten. innehåll och form. sammanslagna ord öppnar nya dörrar
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim