Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara med hjälp av lim

Igår gick jag sönder
skelettet vek sig under tyngden
av mina sorger

När jag vaknar denna morgon
när jag öppnar mina ögon
har jag redan get upp

I morgon
har jag gått vidare
men själen
förblir
trasig

Kroppen kämpar
slag efter slag
den krackelerar
går sönder

Jag släpar mig innanför dörren
där jag slutligen ramlar isär

Jag sitter uppe under en stormig himmel
försiktigt
samlar ihop alla skärvor
jag jobbar genom natten
och när morgonen gryr
är jag sammansatt

Det är en ny dag
med nya slag
det blir till
att falla sönder igen




Fri vers av svartpost
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost