Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetens trånad


Längtar

Längtar efter dig...
ja just dig
jag vet inte vem du är
eller var du finns,
men jag längtar så efter dig!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-06 08:54



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Längtan har en stor fördel, man bestämmer helt och hållet själv.
Vad man längtar efter är också upp till var och en. Längtan är frihet.
2015-12-11

  Päronsplitt
En berörande text som många förmodligen känner igen sig i. Kort text som beskriver stort. Fint!
2015-12-11

  Robin V
Fint!
2015-12-11

  Christer Foghagen VIP
Ett finstämt och ömt uttryck för behovet att få älska och bli älskad.

Mycket bra!

/Christer
2015-12-09

    ej medlem längre
Du får verkligen längtan att synas.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP